Sayfalar

9 Şubat 2014 Pazar

Antebi

İstanbul'daki en sevdiğim lahmacunu yapan yer ile tanıştırmak istiyorum sizi.
Mudavimi olduğum bu Antep usulü lahmacunun bildiğimiz lahmacundan farkı iç harcına sarımsak katılması. 



Sadece bu değil tabii. Ben kıymasının çok ağır olmamasını da seviyorum. Ayrıca İstanbul'da pek görmeye alışık olmadığımız ama Antep'te ve Anadolu'da olmazsa olmaz bu arkadaşlar var Antebi'de ki oldukça lezzetli!


Tüm malzemeler Antep'ten geliyor. Çorbanın tadı kullandıkları salçadan dolayı oldukça farklı ve lezzetli.




Adana Kebap çok lezzetliydi.




Ve tabii ki mutlu son



Havuç diliminin fotoğrafını az daha çekemiyordum son anda aklıma geldi. İmam Çağdaş'daki baklavadan hiçbir farkı yoktu.


Güler yüzlü bu garson abimiz yıllardan beri burada ve servis harika!

Fiyatlar:
Kebaplar 14-25 TL arası
Çorba ve lahmacun 5 TL

Yol:
Acıbadem Caddesi üzerinde No: 87'de 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder